Saturday, November 23, 2013

robadan başlama bebek yelekleri

Merhaba sevgili web sitesi ziyaretcilerimiz. Bugunku makalemiz robadan başlama bebek yelekleri.

Aramalar: anlatımlı yakadan başlamalı bebek yeleğirobadan bebek yeleği yapılışıyakadan başlama bebek yeleğiyakadan başlamalı bebek yeleği açıklamalı


Malzemeler:


  • 1 adet bebe ip



  • Şiş No:2.5 numara







Yeleğin Yapılışı:


Şişimize 78 ilmek atıyoruz.Yaka bandı için 4 sıra haraşo örüyoruz.4 ilmek haraşo, 9 ilmek düz,şişe ip dola,2 ilmek düz,şişe ip dola,10 ilmek düz,şişe ip dola, 2 ilmek düz,şişe ip dola,24 ilmek düz,şişe ip dola,2 ilmek düz,şişe ip dola,10 ilmek düz,şişe ip dola,2 ilmek düz,şişe ip dola 9 ilmek düz,4 ilmek haraşo.






Arka sıraları şişe ip doladıklarımızda dahil hepsini ters ör,






4 ilmek haraşo,10 ilmek düz,şişe ip dola,2 ilmek düz,şişe ip dola,12 ilmek düz,şişe ip dola, 2ilmek düz,şişe ip dola, 26 ilmek düz,şişe ip dola,2 ilmek düz,şişe ip dola,11 ilmek düz,şişe ip dola,2ilmek düz,şişe ip dola,12 ilmek düz,4 haraşo.4 ilmek haraşo ördüğümüz kısımdan 1 tanesinde 12 sırada bir düğme deliği açıyoruz.Arka sıraları her zaman ters olarak örüyoruz.






Bu şekilde  18 delik oluncaya kadar aynı şekilde örüyoruz.18 delik olduktan sonra, kol kısmını ayırıp örmüş olucaz.4 haraşo,26 ilmek düz,şişe ip dola,2 ilmek düz,şişe ip dola,44 ilmek haraşo, ip dola,2 ilmek düz,ip dola,58 ilmek düz, ip dola,2 ilmek düz,ip dola,44 ilmek haraşo,ip dola,2 ilmek düz,ip dola,26 ilmek düz,4 haraşo.Bu şekilde  haraşolu olan kısmı 3 sıra haraşo olana kadar örüyoruz.


Sonra 28 ilmek düz,ip dola,2 ilmek düz,ip dola,50 ilmek kes,ip dola,2 ilmek düz,ip dola,62 ilmek düz,ip dola,2 ilmek düz,ip dola,50 ilmek kes,ip dola,2 ilmek düz,ip dola,28 ilmek düz,4 haraşo.


Kestiğimiz yerlerde kol ayrımını yapmış olduk.Sonra örgümüze haraşo olarak devam ediyoruz,kestiğimiz yerlere geldiğimiz zaman şişimize 30 ilmek atıyoruz.3 sıra haraşo ördükten sonra modelimizi kuruyoruz.


 robadan baslama bebek yelekleri 1


Modelin Yapılışı:


1.Sıra: 1 kenar ilmeği,(1ilmek düz,ipi öne al,3 ilmeği örmeden al sağ şişe,ipi tekrar arkaya al,1 ilmek düz ör.)sıra sonuna kadar parantez içini uygula.


2.Sıra:Ters ör.


3.Sıra: 1 kenar ilmeği,1 ilmek düz,sonra ilmeği önceki sırada bırakmışolduğumuz uzun iple beraber düz olarak ör,3 ilmek düz,sonraki ilmeği uzun iple beraber düz olarak ör.Bu şekilde sıra sonuna kadar ör.


4.Sıra: Ters ör.


5.Sıra: Atılan iplerin kutucuklu gibi durması için ilmek  kaydırıcaz.4 ilmek düz,ipi öne al,3ilmek örmeden al(1ilmek düz,ipi öne al,3 ilmeği örmeden al)sıra sonuna kadar parantez içini uygula.


6.Sıra: 2. sıra gibi.


7.Sıra: 3.sıra gibi.


8.Sıra: 4.sıra gibi.


En baştan bu sıraları takip et. Kolay Gelsin.


robadan baslama bebek yelekleri 2


robadan baslama bebek yelekleri 3


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Ilginizi Cekebilecek enterasan konular ve siteler : kolaytıg örnekleri yelek

2 comments:

  1. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

    Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    ReplyDelete
  2. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alımı ve satımı için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    ReplyDelete